Benvolgudes famílies,

Volem presentar-vos els nostres col·laboradors d'aquest curs en les activitats de migdia.

Quan organitzem les activitats de migdia, que permeten que tots els nens d'Infantil 4 a 4t de primària puguin participar en diferents activitats esportives, creatives i educatives, escollim amb molt cura els nostres col·laboradors. Els seus  valors han de ser pròxims dels nostres. Aquest any oferim: teatre circ, costura, dibuix, maualitats, taekwondo i emo-explora.

                           

 

Salutacions,

Junta AMPA Janer

  29/11/2023        Activitats        14 L'han llegit

"la sexualidad y el amor en la infancia" 

PETITA INFÀNCIA

PEQUES 6 A 9 AÑOS

PREADOLESCENTES 10 A 12 AÑOS

75 libros para hacer educación sexual

Libros para acompañar la menstruación

En el apartado de recursos  podéis descargaros material en PDF 

Y un par de libros más:   

YO TE LO EXPLICO para familias y CUÉNTAME MÁS COSAS es la segunda parte del primero CUÉNTAMELO TODO

Sobre el tema pantallas, hay dos webs que están muy bien: 

Internet segura for kids

Pantallas amigas

 

  15/11/2022        Xerrades        623 L'han llegit

DESCOMPTES OFIJET PER ALS SOCIS DE L'AMPA

Benvolgudes famílies,

Per al curs 22/23 hem renovat l'aliança amb OFIJET i ens ofereixen el següent avantatge a les famílies sòcies de l' AMPA:

Si es compren els llibres a OFIJET, tenim 10% de descompte en material escolar+ 5% addicional presentant el carnet de Soci de l'AMPA.

Per beneficiar-vos d'aquests descomptes descarregueu el carnet digital que trobareu a l'ÀREA DE FAMÍLIES

BON ESTIU!

  14/07/2022        AMPA        980 L'han llegit

NOVA OPCIÓ PER CELEBRAR L'ANIVERSARI A L’ESCOLA

 

Hola famílies,

Us presentem una nova opció per celebrar l'aniversari a l'escola amb tota comoditat. Des de la pàgina web podeu contractar el servei de berenar i el Tortell s'ocuparà de fer arribar a l'escola el berenar.

Teniu diferents opcions de berenar com coques de sucre, coques de xocolata o bé mini entrepans. Us detallem a sota el seu cost:

COCA DE XOCOLATA (de 23 a 25 talls):

PVP soci AMPA: 23,75 €       PVP no soci: 25 €

COCA DE SUCRE (de 23 a 25 talls):

PVP soci AMPA: 19 €           PVP no soci: 20 €

MINI ENTREPÀ (preu per a 25 mini entrepans):

PVP soci AMPA: 23,75 €      PVP no soci: 25 € 

Podeu fer els vostres encàrrecs des de la web de l’AMPA, i recordeu que per ser soci gaudiu de descompte.

 

  07/02/2022        AMPA        1172 L'han llegit

FELICITACIÓ DE NADAL

Estimades Famílies:

      Que mai us manqui un somni per complir,

      Un projecte per realitzar,

      Alguna cosa per aprendre,

     I algú a qui estimar...

 

Des de l'AMPA us desitgem unes Bones Festes i un Feliç 2022!

 

  22/12/2021        AMPA        1160 L'han llegit

MÉS BENEFICIS PELS SOCIS!

 

Benvolgudes Famílies,

Seguim ampliant els avantatges pels socis de l'AMPA:

- Meri Cookie ens ofereix un 10% en les vostres compres presentant el carnet de soci a l'establiment. Ideal per a endolcir qualsevol moment! Podeu trobar més informació a la seva web: http://mericookie.com/ 

- El Palau de Gel de Canillo també ens ofereix una promoció pels socis: entrada gratuïta de nen fins a 10 anys amb la compra d'1 entrada per adult (material inclòs en el preu, 2 nens per adult màxim). Animeu-vos a gaudir d'aquesta experiència. Podeu trobar més informació a la seva web: https://www.palaudegel.ad/

Dates excloses: vacances escolars de Nadal.

Recordeu que per beneficiar-vos d'aquestes avantatges us heu de descarregar el carnet des de l'ÀREA DE FAMÍLIA.

Esperem que gaudiu molt d'aquestes promocions!

                            white nike air force 1 high

 

 

  30/11/2021        AMPA        1508 L'han llegit

Benvolgudes Famílies

Com vàrem informar-vos tenim un nou carnet digital per accedir a descomptes que poden ser beneficiosos per a vosaltres.

Degut a problemes de configuració, alguns no vareu tenir accés.

Des d' ahir ja funciona, així que ja el podeu descarregar.

Disculpeu les molèsties

 

 

 

  13/07/2021        AMPA        1109 L'han llegit

SERVEIS EXTRAESCOLARS: COL·LABORACIO AMB PRINCIESPORT

Benvolgudes famílies

Per tal de facilitat el servei d'extraescolars de tarda, des de l'Ampa, juntament amb el Col.legi hem fet una col.laboració amb  Princiesport.

Ens ofereixen per als membres de la nostra associació:

- Recollida a l'escola

- Matrícula Gratuïta

- Activitat Extra Gratuïta 

- Preus especials per Mares i Pares

Podeu descarregar el vostre carnet digital a l'area famílies de la nostra web.

Us fem arribar la resta d'informació i esperem que sigui del vostre interés.

Per a qualsevol dubte contacteu amb Atenció Famílies Princisport 650 834 Eduard

Bon estiu.

  07/07/2021        Extraescolars        2651 L'han llegit

QUALITAT DE L'AIRE EN LES AULES: LA VENTILACIÓ ES LA MILLOR PREVENCIÓ CONTRA EL CONTAGI SARS COV2

En un curs escolar marcat per la pandèmia i les mesures excepcionals que han alterat el funcionament i la interacció dels alumnes a l’escola; des de l’AMPA hem estat en constant comunicació amb la Direcció de l’escola, des d’abans de començar el curs, en relació amb els protocols a aplicar per prevenir el contagi del SARS-COV 2 a l’escola.

En aquest sentit, i d’acord amb les darreres investigacions en matèria de la COVID -19 dutes a terme per experts internacionals en el darrer any, s’ha posat en evidència la importància dels aerosols en la transmissió del virus SARS COV 2

Al respirar, tots expulsem diòxid de carboni, CO2, que s’acumula als espais que no disposen d’una bona ventilació. El nivell de concentració de CO2 en l’aire d’un espai és un indicador de la qualitat de l’aire. 

És per aquest motiu, que el passat mes d’octubre l’AMPA va encomanar un estudi de la qualitat de l’aire en diferents espais de l’escola, a una empresa andorrana especialitzada en aquesta matèria, BIOMA

L’objectiu de l’estudi era fer una diagnòstic dels nivells de la qualitat de l’aire en els diferents espais de l’escola, principalment les aules en què els alumnes passen bona part del dia, però també en espais comuns, com per exemple, el menjador, els gimnasos o el pati tancat.

Durant el mes de novembre, es van instal·lar una sèrie de mesuradors de Co2, temperatura, humitat, etc. en diferents espais del centre amb l’objectiu de mesurar la concentració de diòxid de carboni (CO2) durant 4 dies en cadascun dels 12 espais objecte de l’anàlisis. 

Per realitzar l’estudi, es va establir un protocol d’actuació per cada un dels quatre dies (treballar en condicions habituals, treballar amb la porta oberta, obrir portes i finestres durant 3 minuts cada hora) i es van anotar les actuacions en cadascun dels espais en uns fulls de registre per ser analitzats posteriorment pels esepcialistes.

Les conclusions extretes d’aquest estudi són les següents: 

  • En totes les aules d’estudi es posa en evidència concentracions de CO2 superiors a 1.000 ppm que és el valor màxim recomanat per una qualitat de l’aire acceptable en aules d’estudi; i en la majoria de casos s’assoleixen concentracions de CO2 superiors a 2.000 ppm.
  • En els espais més grans, i de trànsit d’alumnes, les concentracions són menors que a les aules però tot i això continuen presentant punts per sobre de 1.000 ppm de CO2
  • Igualment, quan els espais queden desocupats i/o s’apliquen mesures correctores (obertura de portes i/o finestres), els valors baixen però tornen a pujar tan aviat com es produeix de nou l’ocupació de l’espai. 
  • Segons els càlculs de concentració de CO2 estable, el menjador és l’únic espai que no necessita aplicar mesures addicionals en cap moment del dia. En els altres indrets, cal augmentar la freqüència de ventilació manual quan s’arriba als valors preconitzats; i en qualsevol cas no s’hauria de superar els valors de 1.000 ppm en cap cas. 

Tenint en compte aquest resultats, l’empresa ens va facilitar dos mesuradors durant el mes de desembre per a poder comparar els escenaris realitzats a l’estudi i, diferents nous escenaris de ventilació amb la porta oberta i regulant l’apertura continuada de finestres en funció de les necessitats i característiques concretes de cada espai i amb l’objectiu de definir els protcols de ventilació que permetin mantenir un adequat equilibri entre els nivells de CO2 de cada espai i la seva temperatura comfortable. 

Dels diferents escenaris avaluats, s’ha comprovat que el cas més favorable per mantenir els nivells de CO2 per sota de 1.000 ppm (al voltant de 700 ppm que és el valor recomanat per minimitzar el risc de contagi amb el SARS CoV 2) és quan es manté la porta oberta i dues de les finestres (la primera i la darrera) amb una apertura determinada en funció de l’edat dels nens i nenes i ocupació de l’espai. 

Per això, des de l’AMPA i seguint les recomanacions dels experts, hem considerat adequat adquirir 6 aparells que permeten mesurar els nivells de CO2 i fer un seguiment continu de la qualitat de l’aire, la temperatura, la humitat, etc. en les aules i la resta d’espais de l’escola; ja que fins a la data les dades demostren que no hem estat prou conscients de la importància d’implementar un Protocol de ventilació òptim per a cada espai.

Aquests aparells es van instal·lar a l’escola el proppassat 19 de gener del 2021; i cada setmana es van rotant en els diferents espais amb l’objectiu de disposar de les dades tècniques que permeten definir el protocol de ventilació òptim per a cada espai per tal de mantenir els nivells de CO2 dins dels valors recomanats (per sota de 700 ppm) i alhora ajudar al claustre a ser coneixedor dels nivells de CO2 perquè ells mateixos siguin agents actius en la millora de la qualitat de l’aire de les aules i espais comuns de l’escola.

Per aquest motiu us recordem que és important que els vostres fills i filles vagin suficientment abrigats ja que en la majoria d’espais s’han de mantenir obertures continuades d’entre 5 i 10 mm les finestres de la classe; i en alguns casos fins i tot les portes. La temperatura registrada més baixa és uns 18,5ºC i la més alta 21,5ºC.

Esperem que aquest Projecte i la inversió en aquests aparells ens permeti vetllar, entre tots, per mantenir uns nivells saludables de qualitat de l’aire a la nostra escola, en uns moments en què clarament la pandèmia ha posat en un primer pla la necessitat de fer prevenció de contagis via aerosols. 

El Protocol de seguiment d’aquest projecte es detalla a continuació:

  29/01/2021        AMPA        2351 L'han llegit

FEM DEL COL·LEGI JANER, LA MILLOR ESCOLA DEL MÓN!

Us volem exlicar qui som i què fem a l'AMPA, tot seguint el nostre lema: "Fem del col·legi JANER, la millor escola de món".

Consulta aquí la nostra carta explicativa i INCRIU-TE a l'AMPA! ET NECESSITEM!

  20/01/2021        AMPA        2460 L'han llegit
  1