FEM DEL COL·LEGI JANER, LA MILLOR ESCOLA DEL MÓN!

Us volem exlicar qui som i què fem a l'AMPA, tot seguint el nostre lema: "Fem del col·legi JANER, la millor escola de món".

Consulta aquí la nostra carta explicativa i INCRIU-TE a l'AMPA! ET NECESSITEM!

  20/01/2021        AMPA        14 L'han llegit
  11/01/2021        AMPA        32 L'han llegit
  07/01/2021        AMPA        68 L'han llegit

CONCURS DE DIBUIX NADAL 2020

Com cada any, l’AMPA ha organitzat el ja tradicional concurs de dibuix de Nadal entre els alumnes de 4rt de primària de la nostra escola.

I una vegada més podem estar orgullosos perquè els petits han demostrat l'artista que tenen dins. La junta de l’AMPA ha seleccionat el tres dibuixos guanyadors que aquest any han estat premiats amb un KIT de pintures.

En realitat tots són guanyadors: els participants han estat obsequiats amb el llibre “L’udol del bosc”, obra de l’Alberto Casamajor.

Volem fomentar la lectura i ens fa feliços ja que ens consta que el llibre ha agradat força a la canalla. El passat divendres, es va fer l’entrega del premis al col·legi, essent finalistes la Laia Moliné i el Roc Gil.

El primer premi va ser per l'Aaron Foix, que també ha guanyat un curs de plàstica ofert pel Comú d’Andorra la Vella.

D’altra banda, el seu dibuix ha servit a l’AMPA per a la felicitació de Nadal de l’associació a totes les famílies de l’escola.

Encoratgem als pares a fomentar el dibuix als seus fills. Dibuixar, entre altres, reforça la comunicació i expressivitat, augmenta la seva autoestima i creativitat, i afavoreix la relaxació.

Us desitgem bones festes a tots!

  18/12/2020        AMPA        140 L'han llegit

Covid-19

Donació de l´Ampa Janer per a Material Sanitari

Salutacions Ahir, com us varem comentar la setmana passada, es va fer efectiu la donació a Govern de 832 Euros per part de la nostra associació.

El Ministre Èric Jover va donar les gràcies als nostres fills i filles; una petita col·laboració d'1 Euro de cada alumne de l'escola. No importat la quantitat però si aportar el nostre granet de sorra per ajudar al nostre país en aquests moments.

Ànims a tots i totes

  22/04/2020        AMPA        940 L'han llegit

Presentació Disciplina positiva

Bones,

ja tenim penjada a la nostra Web la presentació de la Xerrada que va tenir lloc al centre cultura la Llacuna, el passat dia 7 de Febrer.

Ho trobareu a l'àrea Famílies.

Esperem que sigui del vostre interés. Seguim!

  10/03/2020        Comissions        617 L'han llegit

CARNESTOLTES 2020

Un any més des de l'AMPA hem col·laborat en la rua de Carnestoltes!!

L'equipació de música és una de les col·laboracions que fem, per a que nenes i nens puguin disfrutar d'aquest dia ple de fantasia, màgia i diversió.

Seguim!!!

  27/02/2020        Projecte Escola        1098 L'han llegit

Xerrada amb la Lorena i la Carol-SAINE

Aprenent disciplina positiva amb la  Lorena i la Carol

Les seves eines i estrategies ens ajudaran a fer creixer els nostres fills i filles amb una millor gestió emocional, aprenent de forma positiva dels conflictes que tots i totes ens trobem a la vida.

Disciplina Positiva amb afectivitat i fermesa un bon equilibri.

Moltes gràcies a tots i totes x venir.

Seguim!

  26/02/2020        Xerrades        659 L'han llegit

Conflictes entre iguals

Com gestionar-ho amb amabilitat i fermesa

Des de l'AMPA us volem oferir una xerrada que pretén analitzar les baralles entre germans i també els conflictes interpersonals més enllà del vincle familiar.

Quines conseqüències tenen les nostres intervencions i quin aprenentatge en fan els nens. A partir d'aquestes reflexions, sorgiran alternatives per a fer front a aquestes situacions tan freqüents però tan estressants per als progenitors.

No t'ho pensis i vine!!

T'emportaràs eines que milloraran el dia a dia de la teva família o altres entorns.

T'hi esperem!

  22/01/2020        Xerrades        710 L'han llegit

Seleccionada la felicitació Nadal

El premi ha estat per en Pol Serrano de la classe de 4rt A

Cada any, l'AMPA organitza un concurs de dibuix de Nadal que es celebra a l'escola aproximadament la segona setmana de desembre.

El concurs està dirigit unicament als alumnes de 4rt de primària. Són els membres de la junta de l'Ampa qui seleccionen els tres dibuixos guanyadors, sense connèixer el nom dels alumnes de tots els dibuixos participants.

Si un fill d'algun membre de la junta participa en el concurs, aquest membre perd el dret a vot per tal de preservar la imparcialitat del concurs. Tots els alumnes participants són obsequiats amb un lot de regal, que inclou petites donacions d'empreses col·laboradores així com un llibre que regala l'AMPA per fomentar la lectura.

Per aquest concurs 2019, el llibre que hem seleccionat es titula "Poca broma amb la xocolata", un llibre molt divertit que de ben segur agradarà.

A més, tenim la sort que la seva autora, Ester Ferran, vindrà al col·legi a fer una xerrada per als alumnes. Els alumnes dels tres millors dibuixos, a banda del lot de regal, guanyen un maletí de pintures i altres premis que poden ser -en funcció de les empreses que vulguin col·laborar- entrades a Caldea, el Palau de Gel, forfaits de dia de Grandvalira, regal d'assegurança escolar, etc...

Finalment, l'alumne del millor dibuix guanya un curs de plàstica ofert pel Comú d'Andorra la Vella i aquest dibuix és el que l'AMPA utilitza per a la felicitació de Nadal de l'associació.

 

  18/12/2019        Col·legi        663 L'han llegit
  1