WALAJANER

Reutilitzar llibres, xandalls, material d'esquí, ...

COL·LABORA

Col·labora amb nosaltres

FEM DEL COL·LEGI JANER, LA MILLOR ESCOLA DEL MÓN!

Us volem exlicar qui som i què fem a l'AMPA, tot seguint el nostre lema: "Fem del col·legi JANER, la millor escola de món".

Consulta aquí la nostra carta explicativa i INCRIU-TE a l'AMPA! ET NECESSITEM!

  20/01/2021      AMPA      14 La han leído
  11/01/2021      AMPA      33 La han leído

Programa LET'S GO!

Com molts/es sabeu, d’ençà uns anys, hem disposat d’un Auxiliar de conversa nadiu que col·laborava una hora a la setmana en les classes d’anglès de l’Escola per a tots els nens des de 3r de primària a 4rt d’ESO amb l’objectiu de millorar les habilitats orals dels alumnes en llengua anglesa. 

Fruit de la situació excepcional derivada de la pandèmia actual i de la dificultat de fer desplaçaments entre països, des de l’AMPA, amb la col·laboració de l’Escola, hem volgut fer d’aquesta dificultat una oportunitat i hem redefinit el Programa d’ajuda i reforç de l’aprenentatge d’escolta i parla oral de la llengua anglesa. 

Així, des de l’estiu, l’AMPA ha treballat amb dedicació i il·lusió perquè malgrat les circumstàncies sanitàries excepcionals que vivim, el Programa Let’s Go! sigui una realitat per a tots els alumnes del Col·legi Janer, des d’Infantil 4 fins a 4rt d’ESO. 

El proppassat 3 de desembre del 2020, durant la celebració de l’Assamblea Ordinària de l’AMPA es va aprovar el Pressupost pel curs 20/21 que contenia les partides corresponents per finançar aquest Projecte. 

Aquest Programa s’iniciarà avui mateix, 7 de gener del 2021, per als alumnes de secundària i durarà fins l’11 de juny del 2021. 

Pel que fa als alumnes d’infantil i primària, aquest començarà el proper 11 de gener i acabarà el 25 de juny del 2021. 

Aquest Programa serà subvencionat en un 50% per l’Escola i en un 50% per l’AMPA. 

El Programa Let’s Go! beneficia a tots els alumnes de 3r de primària a 4rt d’ESO que podran gaudir de la riquesa de complementar l’anglès curricular amb professors nadius per reforçar l’escolta i la parla en la llengua estrangera principal de l’Escola. 

Hem considerat oportú ampliar aquesta riquesa a cicles inferiors, així, durant el 2n i el 3r trimestre d’aquest curs 20/21, tots els alumnes de 1r i 2n de primària i els nens i nenes d’infantil, d’I4 i I5, tindran una major exposició a l’anglès a través d’una hora setmanal amb professors especialistes de Kids&Us mitjançant el joc, la música i el teatre. En principi, per una qüestió logísitica en un entorn on les untitats de convivència; grups-classe no es poden barrejar; aquest és un programa obligatori per a tots els alumnes de 1r i 2n de Primària i Infantil 4 i Infantil 5 que es quedein a dinar a l’escola. 

A continuació es detalla el Programa per cada cicle: 

Programa Infantil I4-I5: 

 • Objectiu: familiarització dels nens amb l’anglès incrementant la seva exposició a Speaking & listening (anglès parlat).
 • Metodologia: el joc, la música i el teatre.
 • Quan: 1 hora setmanal fora de l’horari lectiu, als migdies, de 12:30 a 13:30, amb un professor de Kids&Us, acompanyat del col·laborador titular de cada classe d’infantil.
 • S’inicia l’11 de gener i finalitza el 25 de juny del 2021. Programa 1er i 2on de Primària:
 • Objectiu: familiarització dels nens amb l’anglès incrementant la seva exposició a Speaking & listening (anglès parlat).
 • Metodologia: la música i el teatre.
 • Quan: 1 hora setmanal fora de l’horari lectiu, als migdies, de 13:45 a 14:45,
  amb un professor de Kids&Us.
 • S’inicia l’11 de gener i finalitza el 25 de juny del 2021.
  Programa 3rt a 6è de Primària:
 • Objectiu: Millorar la part oral de la llengua anglesa dels alumnes mitjançant la col·laboració externa d’un professor nadiu de Kids&Us el qual treballarà en col·laboració amb la mestra titular d’anglès de l’Escola per practicar les parts de speaking dels exàmens oficials de Cambridge (Starters – 4rt de primària, Moovers – 5è de primària, Fyers – 6èprimària)
 • Metodologia: pràctica oral d’exàmens de Cambridge i col·laboració en activitats de speaking i listening amb la mestra titular de l’assignatura d’anglès.
 • Quan: 1 hora setmanal dins de l’horari lectiu d’anglès de cada grup-classe.
 • S’inicia l’11 de gener i finalitza el 25 de juny del 2021.

Programa 1er- 4rt ESO 

 • Objectiu: Millorar la part oral de la llengua anglesa dels alumnes mitjançant la col·laboració externa de dues professores natives de Singular les quals treballaran en coordinació amb la mestra titular d’anglès de l’Escola per reforçar l’aprenentatge de les parts de speaking i listening, així com per fer pràctiques dels exàmens oficials de Cambridge que corresponguin a cada nivell.
 • Metodologia: pràctica oral d’exàmens de Cambridge i realització d’activitats diverses de speaking i listening amb la participació activa dels alumnes dividits en grups reduïts conformats pel 50% de la classe.
 • Quan: 25 minuts setmanals per cada subgrup de classe.
 • S’inicia el 7 de gener i finalitza l’11 de juny del 2021.
  Esperem que compartiu amb nosaltres la satisfacció de disposar del Programa Let’s Go! pels dos darrers trimestres del curs 20/21 i esperem que, si té l’èxit desitjat, es pugui repetir en cursos a venir.
  Us encoratgem a traslladar aquesta comunicació als vostres fills i filles i esperem que en treguin el màxim profit!
  Aprofitem per saludar-vos cordialment i desitjar-vos a tots un 2021 ple de salut.

Equip Directiu i Junta de l’AMPA Janer

  07/01/2021      AMPA      68 La han leído

CONCURS DE DIBUIX NADAL 2020

Com cada any, l’AMPA ha organitzat el ja tradicional concurs de dibuix de Nadal entre els alumnes de 4rt de primària de la nostra escola.

I una vegada més podem estar orgullosos perquè els petits han demostrat l'artista que tenen dins. La junta de l’AMPA ha seleccionat el tres dibuixos guanyadors que aquest any han estat premiats amb un KIT de pintures.

En realitat tots són guanyadors: els participants han estat obsequiats amb el llibre “L’udol del bosc”, obra de l’Alberto Casamajor.

Volem fomentar la lectura i ens fa feliços ja que ens consta que el llibre ha agradat força a la canalla. El passat divendres, es va fer l’entrega del premis al col·legi, essent finalistes la Laia Moliné i el Roc Gil.

El primer premi va ser per l'Aaron Foix, que també ha guanyat un curs de plàstica ofert pel Comú d’Andorra la Vella.

D’altra banda, el seu dibuix ha servit a l’AMPA per a la felicitació de Nadal de l’associació a totes les famílies de l’escola.

Encoratgem als pares a fomentar el dibuix als seus fills. Dibuixar, entre altres, reforça la comunicació i expressivitat, augmenta la seva autoestima i creativitat, i afavoreix la relaxació.

Us desitgem bones festes a tots!

  18/12/2020      AMPA      140 La han leído

Covid-19

Donació de l´Ampa Janer per a Material Sanitari

Salutacions Ahir, com us varem comentar la setmana passada, es va fer efectiu la donació a Govern de 832 Euros per part de la nostra associació.

El Ministre Èric Jover va donar les gràcies als nostres fills i filles; una petita col·laboració d'1 Euro de cada alumne de l'escola. No importat la quantitat però si aportar el nostre granet de sorra per ajudar al nostre país en aquests moments.

Ànims a tots i totes

  22/04/2020      AMPA      941 La han leído

Presentació Disciplina positiva

Bones,

ja tenim penjada a la nostra Web la presentació de la Xerrada que va tenir lloc al centre cultura la Llacuna, el passat dia 7 de Febrer.

Ho trobareu a l'àrea Famílies.

Esperem que sigui del vostre interés. Seguim!

  10/03/2020      Comissions      617 La han leído

CARNESTOLTES 2020

Un any més des de l'AMPA hem col·laborat en la rua de Carnestoltes!!

L'equipació de música és una de les col·laboracions que fem, per a que nenes i nens puguin disfrutar d'aquest dia ple de fantasia, màgia i diversió.

Seguim!!!

  27/02/2020      Projecte Escola      1098 La han leído

Xerrada amb la Lorena i la Carol-SAINE

Aprenent disciplina positiva amb la  Lorena i la Carol

Les seves eines i estrategies ens ajudaran a fer creixer els nostres fills i filles amb una millor gestió emocional, aprenent de forma positiva dels conflictes que tots i totes ens trobem a la vida.

Disciplina Positiva amb afectivitat i fermesa un bon equilibri.

Moltes gràcies a tots i totes x venir.

Seguim!

  26/02/2020      Xerrades      660 La han leído

Conflictes entre iguals

Com gestionar-ho amb amabilitat i fermesa

Des de l'AMPA us volem oferir una xerrada que pretén analitzar les baralles entre germans i també els conflictes interpersonals més enllà del vincle familiar.

Quines conseqüències tenen les nostres intervencions i quin aprenentatge en fan els nens. A partir d'aquestes reflexions, sorgiran alternatives per a fer front a aquestes situacions tan freqüents però tan estressants per als progenitors.

No t'ho pensis i vine!!

T'emportaràs eines que milloraran el dia a dia de la teva família o altres entorns.

T'hi esperem!

  22/01/2020      Xerrades      710 La han leído