Seleccionada la felicitació Nadal

El premi ha estat per en Pol Serrano de la classe de 4rt A

Cada any, l'AMPA organitza un concurs de dibuix de Nadal que es celebra a l'escola aproximadament la segona setmana de desembre.

El concurs està dirigit unicament als alumnes de 4rt de primària. Són els membres de la junta de l'Ampa qui seleccionen els tres dibuixos guanyadors, sense connèixer el nom dels alumnes de tots els dibuixos participants.

Si un fill d'algun membre de la junta participa en el concurs, aquest membre perd el dret a vot per tal de preservar la imparcialitat del concurs. Tots els alumnes participants són obsequiats amb un lot de regal, que inclou petites donacions d'empreses col·laboradores així com un llibre que regala l'AMPA per fomentar la lectura.

Per aquest concurs 2019, el llibre que hem seleccionat es titula "Poca broma amb la xocolata", un llibre molt divertit que de ben segur agradarà.

A més, tenim la sort que la seva autora, Ester Ferran, vindrà al col·legi a fer una xerrada per als alumnes. Els alumnes dels tres millors dibuixos, a banda del lot de regal, guanyen un maletí de pintures i altres premis que poden ser -en funcció de les empreses que vulguin col·laborar- entrades a Caldea, el Palau de Gel, forfaits de dia de Grandvalira, regal d'assegurança escolar, etc...

Finalment, l'alumne del millor dibuix guanya un curs de plàstica ofert pel Comú d'Andorra la Vella i aquest dibuix és el que l'AMPA utilitza per a la felicitació de Nadal de l'associació.

 

  18/12/2019        Col·legi        1332 L'han llegit
  1